Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R. [ Beta ]

08. 11. 2017. 11:29 >> 11:09

NBA

Učinak karijere Jokića

Srpski košarkaš Nikola Jokić sa 41 postignutim poenom predvodio je Denver do pobjede od 112:104 nad Bruklinom u noći između utorka i srijede.

Jokić je prethodne noći ostvario rekord karijere u NBA ligi, pošto je postigao 41 poena, uz 12 skokova, pet asistencija i po dvije ukradene lopte i blokade.

Igra srpskog košarkaša bila je zaista na visokom nivou, što potvrđuje i podatak da je kompletna prva postava Bruklina postigla jedan poen manje od njega.

Svaki put kada je Jokić bio u igri, Denver je uvećavao prednost, da bi na kraju trećeg perioda imao 25 poena viška 86:61.

Dvocifreni u ekipi Denvera bili su još samo Vil Barton i Pol Milsap sa po 17 poena, dok se u ekipi Bruklina istakao Tajler Zelet sa 21 poenom, Keris Levert sa 13 i Dianđelo Rasel sa 12 poena.

Denveru je ovo bila šesta pobjeda, uz pet poraza, dok Bruklin s druge strane ima četiri trijumfa i sedam poraza.

Sakramento je pred svojim navijačima prekinuo seriju od sedam uzastopnih poraza, pošto je prethodne noći savladao Oklahomu.

U pobjedi Sakramenta od 94:86 protiv Oklahome, Bogdan Bogdanović je za 21 minut na parketu postigao sedam poena, uz četiri asistencije i dvije blokade. Najzaslužniji za trijumf bio je Badi Hild sa 21 poenom, dok je Zek Rendolf postigao 18, i to sve u drugom poluvremenu, a Džastin Džekson dodao je 16.

S druge strane, Oklahoma je pretpjela treći uzastopni poraz, a najefikasniji je bio Rasel Vestbruk sa 20 poena i 12 skokova, dok je Karmelno Entoni ubacio 16, uz sedam uhvaćenih lopti.

Sakramentu je ovo bila druga pobjeda u 10 utakmica, dok je Oklahoma upisala šesti poraz.

Hrvatski košarkaš Dario Šarić predvodio je Filadelfiju sa 25 poena i 10 skokova do trijumfa od 104:97 nad Jutom, dok je San Antonio sa 120:107 slavio protiv Los Anđeles Klipersa.

Do druge pobjede u sezoni stigla je i ekipa Dalasa koja je u gostima sa 113:99 bila bolja od Vašingtona, a najzaslužniji za trijumf bio je Harison Barns sa 31 poenom. Toronto je sa 119:114 pobijedio Čikago, a Jonas Valančjunas postigao je 21 poen uz 10 skokova, dok je Demar Derzoan dodao 24.

Klivlend je sa 124:119 pobijedio Milvoki, dok je Nju Orleans sa 37 poena Entonija Dejvisa došao do pobjede od 117:112 nad Indijanom. Njujork Niksi su serijom od 18:4 u finišu preokrenuli i došli do trijumfa nad Šarlotom od 118:113, dok je Memfis sa 98:97 bio bolji od Portlanda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније