Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

15. 11. 2017. 09:51 >> 09:19

NBA LIGA

Bostonu 13. uzastopna pobjeda

Košarkaši Bostona ostvarili su 13. uzastopnu pobjedu u NBA ligi, pošto su u noći između utorka i srijede sa 109:102 savladali Bruklin.

Markus Moris je postigao 21, a Džejson Tejtum 19 poena za pobjednički tim, u koji se poslije kraće pauze vratio Kajri Irving, koji je igrao sa maskom na licu.

Irving je propustio jednu utakmicu zbog manje povrede lica, kada ga je udario saigrač Aron Bejns.

Toronto je pobijedio Hjuston sa 129:113, uz 27 poena Demara Derozana, dok poraženom timu nije pomoglo 38 koliko je postigao Džejms Harden.

San Antonio je pobijedio Dalas sa 97:91, uz 32 poena Lamarkusa Oldridža.

Greg Popović je postao trener koji je najbrže sa nekom ekipom u NBA ligi došao do 500 pobjeda u gostima, u 835 mečeva na strani. To je do sada pošlo za rukom samo Petu Rajliju i Donu Nelsonu, ali iz većeg broja utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније