Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R.

19. 11. 2017. 10:10 >> 09:40

PRED DUEL SA CG

Skariolo: Uigranost me ne brine

Selektor košarkaša Španije, Serđo Skariolo, uvjeren je u odlazak njegove selekcije na Svjetsko prvenstvo, iako na startu protiv Crne Gore u petak neće računati na evroligaške igače.

Slavni Italijan otkrio je da je nastup bez evroligaških igrača bio dugo u planu nacionalnog saveza i stručnog štaba reprezentacije "furije".

"To je scenario za koji smo se spremali godinu dana, nadajući se da se ipak neće desiti. Ali sada, pred meč sa Crnom Gorom na startu kvalifikacija, moram reći da smo dobro pripremljeni za ovakvu situaciju. Vjerujem u kvalitet momaka koji će započeti borbu za Svjetsko prvenstvo", kazao je Skariolo, prenosi Arena.

Španski selektor je najavio da će kapiten biti Fran Vaskez, iskusni centar koji četiri godine nije nastupao za reprezentaciju.

"Velika većina tih momaka koji će igrati su prošli kroz reprezentaciju i odlično se poznajemo. Uigranost me ne brine", rekao je Skariolo.

Španci se u ponedjeljak okupljaju u Gvadalahari, a u četvrtak putuju za Podgoricu, gdje će igrati meč u petak. U četvrtak će Skariolo objaviti konačan spisak 12 igrača za duel sa našom reprezentacijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније