Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

19. 11. 2017. 21:45   >>  21:13

DŽIKIĆ OCIJENIO

Najvećim dijelom meča držali visok tempo

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić rekao je da je njegova ekipa držala visok tempo igre najvećim dijelom meča i da je to donijelo pobjedu protiv MZT-a u Skoplju.

"Plavi" su u glavnom gradu Makedonije upisali sedmu vezanu pobjedu i odbranili prvo mjesto na tabeli ABA lige.

"Ovo je utakmica koju smo podvukli kao veoma, veoma opasnu. Prvo - dolazila je pred pauzu, a drugo - MZT u ovom sastavu, sa Mavrom, Spasojevićem, Pavlićevićem, nije najslabija ekipa u ligi, kao što pokazuje tabela. Zadovoljan sam ozbiljnošću igrača, koje motivisalo je podsjećanje na prošlogodišnji poraz od MZT-a. Revanš su primili kao izazov i uspješno ga riješili, najvećim dijelom zbog toga što smo uspjeli da držimo visok ritam", rekao je Džikić.

Vek Budućnosti Sead Šehović je izjavio da je ekipa naučila lekciju iz prošle sezone kada je poražena od MZT-a.

"Veoma bitna pobjeda prije pauze. Znali smo da nije lako igrati u Skoplju. Prošle godine smo izgubili u tijesnoj završnici, sada smo se bolje pripremili i zasluženo pobijedili", poručio je Šehović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније