Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Sport klub; B.V.

20. 11. 2017. 13:42 >> 13:11
23

ČOVIĆ TVRDI

Radonjić nanio veliku štetu Zvezdi

Predsjednik Košarkaškog kluba Crvene zvezda, Nebojša Čović ocijenio je da je bivši trener Dejan Radonjić nanio veliki štetu tom timu pričom o neisplaćenim zaradam.

Čović je u intervjuu za „Politiku“ rekao je da posao trenera nije da priča o novcu.

Čović je tako direktno prokomentarisao situaciju sa kraja prošle sezone, kada je Radonjić poslije osvojene titule šampiona Srbije pričao o teškoj situaciji u klubu.

„Sezona je bila košarkaški teška, ali ne i zbog košarkaških stvari. Ali, pokazali smo da smo tim, nijesmo dali da nas to poremeti, a svi znate o čemu se radi – dugovanjima i kašnjenju plata. Pokazali smo lojalnost, da nam je čast što nosimo Zvezdin dres. Meni je večeras istekao ugovor i ja sa pravne strane nijesam više trener Zvezde“, rekao je Radonjić nakon kraja prošle sezone.

Čović je istakao da je bio ljut na Radonjića, pošto smatra da je takvom izjavom nanio veliku štetu Zvezdi, iako ga je razumio.

„Odmah te noći u toku proslave titule na Malom Kalemegdanu pozvao sam Dejana i rekao mu da ne razumijem zašto je to izjavio jer ono što mora da bude pravilo jeste da treneri ne pričaju o parama. On je iskreno odgovorio da je to bila emotivna reakcija, koju sam razumio, iako sam bio ljut. Njegova izjava je nanijela veliku štetu Crvenoj zvezdi, ali ne kažem da je to bila Radonjićeva želja. Ušli smo ničim izazvani pod oštar finansijski monitoring FIBA i Evrolige. Međutim, to nije presudilo da Zvezda ne produži ugovor sa trenerom. Poslije toga smo nas dvojica obavili niz razgovora do konačne njegove odluke da ne nastavimo saradnju“, naglasio je Čović.

Пратите нас на

Коментари23

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније