Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R. [ Beta ]

20. 11. 2017. 20:04   >>  19:33

ABA LIGA

Zvezda trojkama po Zadru

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su danas na gostovanju Zadar sa 88:76 (19:23, 23:22, 29:9, 17:22) u posljednjoj utakmici devetog kola regionalne ABA lige.

Zvezdu je do pobjede predvodio Milko Bjelica sa 20 poena i po dva skoka i asistencije, dok je Tejlor Ročesti dodao 14, a Džejms Feldin ubacio je 13.

U ekipi Zadra istakao se Preston Nouls sa 17 poena, a jedan manje dodao je Džošua Bostik.

Domaćin je u prvom poluvremenu bio prilično raspoložen za igru. Odbrana je bila na visokom nivou, a s druge strane funkcionisao je i šut s distance, pa je tako Zadar na poluvremenu vodio sa 45:42.

Drugo poluvrijeme nije dobro počelo po crveno-bijele, Zadar je poveo sa 49:44, ali onda je uslijedila serija ekipe Dušana Alimpijevića od 17:0, kojom je praktično prelomljena utakmica.

Crveno-bijeli početkom posljednje dionice imali su vođstvo od 21 poena - 75:54, ali je uslijedila serija domaćina od 16:3 kojom su na tri i po minuta do kraja utakmice prišli na osam poena zaostatka.

Beogradski tim uzvratio je trojkom Bjelice i polaganjem Dobrića i tako u posljednja dva minuta susreta ušao sa 11 poena prednosti - 83:72.

Zvezda je ovom pobjedom zadržala drugo mjesto na tabeli ABA lige i sada ima skor od sedam pobjeda i dva poraza, dok je Zadar 10. tri trijumfa iz devet utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније