Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

23. 11. 2017. 18:24 >> 17:53

ZVANIČNO

Juniorska ABA liga počinje krajem mjeseca

Takmičenje u Juniorskoj ABA ligi, za ekipe uzrasta do 19 godina, počinje 24. novembra, saopšteno je danas na sajtu regionalne lige.

Kako se navodi, takmičiće se 10 ekipa podijeljenih u dvije grupe po pet. U Grupi A u Beogradu u hali Basket siti igraće Cibona, Crvena zvezda, Mega Bemaks, Mornar i MZT Skoplje, dok će u Grupi B u Zagrebu, u Domu košarke Cedevita, igrati domaća ekipa, Budućnost, Igokea, Partizan i Olimpija.

Grupna faza takmičenja počinje od 24. do 26. novembra.

Ekipe će igrati međusobno, a najbolje dvije će se plasirati na završni turnir u Laktašima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније