Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: S.V.

24. 11. 2017. 22:24   >>  21:53

SLIJEDI BJELORUSIJA

Mitrović: Greške plod neuigranosti

Trener košarkaša Crne Gore Zvezdan Mitrović ocijenio je da su greške plod neuigranosti, ali da je i pored svega pobjeda Španije zaslužena. "Furija" je slavila u "Morači" 79:66 na startu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

"Bilo je momenata kada smo pružili otpor Špancima, kao u prvoj četvrtini ili u završnici meča. Ali, bilo je i grešaka koje su plod neuigranosti. Promašili smo mnogo bacanja i izgubili mnogo lopti. Španci su kontrolisali rezultat od druge četvrtine i zasluženo pobijedili. Momci su dali to što mogu. Borbenost je bila na nivou, tu nemam zamjerki", rekao je naš selektor za TVCG.

Crna Gora nema mnogo vremena za tugu, već za dva dana slijedi iskušenje u Bjelorusiji...

"Očekujem tešku utakmicu, oni kod kuće igraju veoma agresivno. To nam je jedna od važnijih utakmica u kvalifikacijama", zaključio je Mitrović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније