Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

11. 12. 2017. 09:24 >> 09:05

ŠESTA VEZANA POBJEDA

Raptorsi nakon tri godine slavili u Sakramentu

Košarkaši Toronta pobijedili su prošle noći u gostima ekipu Sakramenta sa 102:87 i tako upisali šesti uzastopni trijumf u NBA ligi.

Toronto je do 17. pobjede od početka sezone vodio Demar Derozan sa 25 poena, Serž Ibaka je dodao 20, dok je Kajl Lauri meč završio sa 15 poena i 12 asistencija.

Reptorsima je ovo bila prva pobjeda u Sakramentu od 2014. godine.

U redovima Kingsa najbolji je bio Zek Rendolf sa 19 poena i 11 skokova, a istakao se i srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović. On je za 30 minuta na terenu postigao 15 poena, po jedan skok i asistenciju.

Košarkaši Bostona pobijedili su Detroit sa 91:81.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Al Horford sa 18 poena, dok je Kajri Irving ubacio dva poena manje.

Tobajas Heris je bio najbolji u redovima Pistonsa koji su prvi put od sezone 2014/15. vezali šest uzastopnih poraza.

Srpski centar Boban Marjanović je na terenu proveo pet minuta i za to vreme je upisao dva poena i jednu asistenciju.

Košarkaši Indijane su nakon produžetka pobijedili Denver sa 126:116.

Viktor Oladipo je bio najzaslužniji za pobjedu Indijane sa 47 poena, Majls Tarner je dodao 24, a Tadeus Jang 18 poena. U poraženom timu, za koji ponovo nije igrao Nikola Jokić, najefikasniji je bio Trej Lajls sa 25 poena.

Košarkaši Minesote slavili su protiv Dalasa sa 97:92.

Najefikasniji u redovima Minesote bio je Karl Entoni Tauns sa 28 poena, dok je Džimi Batler postigao 22 od čega 10 poena u posljednjoj četvrtini.

Harison Barns je sa 19 poena bio najbolji u Dalasu.

Njujork Niksi su pobijedili Atlantu sa 111:107, predvodđeni Kristapsom Porzingisom koji je ubacio 30 poena, dok je Nju Orleans bio bolji od Filadelfije sa 131:124. Najefikasniji u redovima Nju Orleansa bio je Džru Holidej sa 34 poena, Entoni Dejvis je dodao 29, Demarkus Kazins 23 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније