Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R. [ Beta ]

22. 12. 2017. 15:21 >> 14:55

PAVIĆEVIĆ PORUČIO

Nemamo razloga da se plašimo Partizana

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević rekao je danas da njegova ekipa nema razloga da se plaši Partizana i da ide na pobjedu u predstojećem meču u ABA ligi.

"Idemo na pobjedu, nemamo razloga da se u ovom trenutku plašimo crno-bijelih, uz dužno poštovanje prema velikom klubu kakav je Partizan. Mi smo u usponu forme, naročito su nas obodrile utakmice sa MZT-om i Solnokom u kojima smo uspjeli da se vratimo iz velikog minusa i zabilježimo trijumf", rekao je Pavićević.

Košarkaši Mornara gostuju sjutra Partizanu u utakmici 13. kola ABA lige.

Ekipa iz Bara je deseta na tabeli regionalnog takmičenja sa pet pobjeda i sedam poraza, dok je Partizan četvrti sa trijumfom više.

"Veoma je važno da momci vjeruju u sebe i u svoju snagu, a ovaj Mornar sve više dobija na samopouzdanju", rekao je trener Mornara.

Košarkaš Mornara Boris Bakić rekao je da je zadovoljstvo igrati u Beogradu, pred publikom koja razumije košarku.

"Daćemo sve od sebe da nastavimo kontinuitet dobrih igara. Pokušaćemo da obradujemo svoje navijače", rekao je Bakić.

Mornar i Partizan su do sada odigrali tri neizvjesna meča u ABA ligi.

U prošloj sezoni Beograđani su slavili oba puta, u Baru sa 58:57, a u Beogradu sa 90:85. U prvom dijelu ove sezone Mornar je pred svojim navijačima pobijedio 83:81.

Utakmica se igra sjutra od 17 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније