Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 12. 2017. 20:22   >>  22:59

PRIZNANJE I BAROVIĆU

Bojan i Jelena Dubljević najbolji u inostranstvu

Centar Valensije Bojan Dubljević najbolji je crnogorski košarkaš u inostranstvu u 2017. godini, u izboru Košarkaškog saveza Crne Gore.

Dubljević je sa Valensijom osvojio titulu prvaka Španije, bio je MVP finala protiv Real Madrida, a igrao je i finale Evrokupa u kojem je njegov tim poražen od Unikahe.

Takođe, bio je kapiten crnogorske reprezentacije koja je nastupala na Evropskom prvenstvu i prvi put stigla do osmine finala.

Najbolji domaći igrač je Filip Barović iz Budućnost Volija, dok je njegov klupski saigrač Milić Starovlah dobio nagraduza najboljeg mladog košarkaša.

U konkurenciji dama nagrada je otišla u ruke Jelene Dubljević (najbolja u inostranstvu), Božice Mujović iz Budućnost Bemaksa (najbolja domaća igračica), te Dragane Živković (Budućnost Bemaks), koja je najbolja mlada košarkašica godine.

Nagrada "Goran Poli Bojanić", za najboljeg trenera u 2017, otišla je u ruke Mladena Ostojića, selektora kadetske reprezentacije koja je osvojila srebro na Evropskom prvenstvu u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније