Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta; B.V.

02. 01. 2018. 11:44   >>  11:11

NBA LIGA

Minesota bolja od Lejkersa, rekord Derozana

Košarkaši Minesote pobijedili su prošle noći Los Anđeles Lejkerse sa 114:96, što je sedmi trijumf tog tima u posljednjih osam utakmica.

 

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Džimi Batler sa 28 poena, Edru Vigins je dodao 21, dok je Karl Entoni Tauns upisao 30. "dabl-dabl" od početka sezone sa 16 poena i 13 skokova.

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je na terenu proveo 15 minuta i za to vrijeme je upisao pet poena, četiri skoka i jednu asistenciju.

U redovima Lejkersa, koji su zabilježili sedmi uzastopni poraz, najbolji je bio Džordan Klarkson sa 20 poena.

Košarkaši Toronta pobijedili ekipu Milvokija sa 131:127 poslije produžetka i tako upisali 12. uzastopni trijumf na domaćem terenu.

Najzaslužniji za pobjedu Toronta bio je Demar Derozan koji je postigao 52 poena, što je i njegov lični i rekord franšize.

Derozan je postao treći igrač Toronta koji je postigao 50 i više poena u jednoj utakmici. Prije njega su to uradili Vins Karter i Terens Ros, koji su ubacili po 51 poen.

Kajl Lauri je dodao 26 poena za pobednički tim, a Serž Ibaka 11. Na drugoj strani, Erik Bledoso je bio najbolji 29 poena, dok je Janis Adetokumbo postigao tri poena manje.

Poslije produžetka slavio je i Portland, koji se sa 124:120 u gostima bio bolji od Čikaga, dok su košarkaši Bruklina na svom terenu pobedili Orlando sa 98:95.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније