Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

11. 07. 2013. 17:27 >> 23:05

NE GUBI VRIJEME

Brajant: Briga me za Hauarda

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant naporno radi kako bi se što prije vratio na teren i kaže da ne gubi vrijeme misleći na bivšeg saigrača Dvajta Hauarda.

Brajant je rekao da oporavak od operacije ahilove tetive teče brže nego što je očekivao, ali da će i pored toga, tek sljedećeg mjeseca početi da šutira na koš.

“Mogao bih to i sada, ali ne vjerujem da će tetiva izdržati. Uobičajena pauza kod takve povrede je četiri mjeseca “, rekao je Brajant.

Brajant je prošle nedjelje, zajedno sa saigračem Stivom Nešom i članovima uprave, bio na sastanku sa Dvajtom Hauardom, kako bi ga ubijedili da produži ugovor s Lejkersima, ali nijesu uspjeli. On je potpisao ugovor s Hjustonom. Košarkaši Lejkersa i uprava razočarani su tom odlukom.

“Da li mislite da ću da razmišljam o momku koji je odlučio da ode u drugi klub, da gubim vrijeme pokušavajući da shvatim zbog čega se to dogodilo. Stiv Neš je pravi saigrač. On takve stvari shvata lično. Mene nije briga .

“Crna mamba“ kaže da se Hauard nije dobro uklopio u Lejkerse…

“Svako odlučuje drugačije. On ima svoj način za koji smatra da će biti najefikasniji i tako radi. Očigledno, način na koji smo mi radili, vođe koje smo imali i koje imamo - ja, Medžik Džonson i Karim Abdul Džabar - mi smo radili na drugačiji način.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније