Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

08. 01. 2018. 21:43   >>  21:23 1

NIJEDNU SEKUNDU

Alimpijević: Nijesmo odigrali kako je trebalo

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da njegova ekipa danas izgubila od Budućnosti jer nije odigrala kako je trebalo i da ništa nije gotovo, pošto ima mnogo da se igra u regionalnom takmičenju.

"Nijesmo odigrali nijednu sekundu onako kako bi trebalo da igramo. Ne može košarka da se zaboravi za tri dana, ali može da se padne u motivu i koncentraciji. Moramo da vidimo zašto se to dogodilo", rekao je Alimpijević.

Košarkaši Budućnosti pobijedili su danas u Podgorici Crvenu Zvezdu sa 86:92, u utakmici 15. kola ABA lige.

Trener beogradskog tima naveo je da njegova ekipa nije bila dovoljno agresivna, iako se to na osnovu statistike ne bi moglo zaključiti.

"Brzo smo ulazili u bonus, tri minuta nismo mogli da izdržimo u četvrtini da ne uđemo u probleme sa faulovima. Ispalo je da smo bili daleko agresivniji nego rival. Utisak je da nijesmo", rekao je Alimpijević.

Budućnost je prva na tabeli sa 13 pobjeda i dva poraza, a Cedevita i Crvena zvezda imaju po pobjedu manje.

"Budućnost ima najrealnije šanse da bude prva, ali ima mnoog da se igra. Jeste da im je olakšan put do prvog mjesta, ali nije gotovo. Igramo i mi i Budućnost sa Cedevitom, sa timovima koji se bore za četvrto mjesto", rekao je Alimpijević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније