Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

08. 01. 2018. 23:18 >> 00:32

TROJKE, ZAKUCAVANJA,...

Najbolji momenti okršaja u "Morači"

Budućnost i Crvena zvezda odigrali su utakmicu sezone, u kojoj su mogli da uživaju svi ljubitelji košarke.

Okršaj u "Morači" samo je potvrdio da Budućnost i Zvezda ove sezone imaju najbolje ekipe u ABA ligi i da potpuno zasluženo slove za favorite za trofej.

Tokom svih 40 minuta derbija 15. kola regionalnog takmičenja bilo je uzbudljivo, ekipe su se smjenjivale u vođstvu, a na kraju je slavio podgorički tim (92:86).

 

Utakmicu je obilježio veliki broj pogođenih šuteva za tri poena - ukupno je postignuto 27 trojki, "plavi" 16/23, a "crveno-bijeli" 11/13.

Najuspješniji iza linije 6,75 metara bio je Danilo Nikolić koji je pogodio sva četiri pokušaja.

Stopostotan učinak za tri poena imali su i Suad Šehović (3/3) i Kanađanin Kajl Lendri (3/3), a Amerikanac Kajl Gibson promašio je samo jedan od četiri šuta.

Najviše puta za tri poena šutirao je Nikola Ivanović, koji je imao polovičan učinak - 3 od 6.

 

Takođe, viđeno je nekoliko sjajnih zakucavanja i solo prodora.

Crnogorski šampion sedam kola prije kraja ligaškog dijela ABA lige zauzima prvo mjesto na tabeli, sa 13 pobjeda, jednom više od Zvezde i Cedevite.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније