Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

14. 01. 2018. 09:42 >> 09:10

"SRCE MI JE PUNO"

Pavićević: Sve došlo na svoje mjesto

Košarkaši Mornara su sinoć na protiv Olimpije nastavili pobjednički niz, a nakon važnog trijumfa trener barskog tima Mihailo Pavićević kazao je da mu je srce puno.

Mornar je u 16. kolu ABA lige savladao Olimpiju u Baru sa 101:81.

"Mogu da čestitam mojim igračima na izuzetno kvalitetnoj utakmici. Nije lako dobiti ekipu Olimpije koja je sastavljena od iskusnih i vrlo kvalitetnih igrača sa dugom rotacijom, jer na svakoj poziciji imaju po dva veoma dobra igrača. Dobiti ih ovakvom razlikom zaista nije lako. U igri koju smo večeras prikazali uživali smo svi: moji igrači, stručni štab i ja, i što je najbitnije - publika. Milo mi je da vidim barsku publiku na nogama kako ovacijama pozdravlja igrače Mornara. Publika je počela da uživa jer je prepoznala da se ovdje stvorio jedan sistem protiv koga nije lako igrati. Trebalo je možda malo vremena, ali sve je došlo na svoje mjesto", izjavi je Pavićević nakon meča.

Barani su četvrti na tabeli regionalnog takmičenja, na mjestu koje vodi u plej-of.

"Ovo je jedna u nizu utakmica do kraja ABA lige, peostalo je još šest kola, ravnopravno ulazimo u borbu za četvrto mjesto, daćemo sve od sebe da stignemo do plej ofa, ali i ako to ne ostvarimo neće biti kraj svijeta. Više me raduje ova igra od same pobjede. Igrači sa klupe (uslovno rečeno, jer mi smo tim), dali su maksimalan doprinos ovoj pobjedi, prvo su se oni razigrali, pa onda i svi ostali. Ponosan sam na ovu igru koju smo večeras prikazali. Ako ovako nastavimo da igramo ne znam dokle nam je domet", rekao je Pavićević.

Trener Olimpije Zoran Martić rekao je da je Barane teško zaustaviti kad se raspucaju.

"Dobro smo otvorili utakmicu, ali onda me je već u prvoj četvrtini, oko šestog, sedmog minuta, iznenadila situacija u kojoj su mi tri igrača tražila izmjenu zbog raznih stvari. Potom smo, zbog te troduple izmjene, sami sebi oduzeli ritam, vratili u život Mornar, koji je poslije igrao sa puno samopouzdanja. Nijesmo uspjeli da ostvarimo glavni cilj - da igramo bolju i čvršću odbranu, kao i da pariramo domaćim igračima u skoku, tako da je krajnji rezultat posljedica svega toga. Igrali smo premekano, Mornar nas je stigao, onda ga je krenuo šut, a kad se Barani raspucaju teško ih je zaustaviti", izjavio je Martić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније