Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

14. 01. 2018. 19:34 >> 19:46

PORAZIO IGOKEU

Partizan ne odustaje od plej-ofa

Košarkaši Partizana pobijedili su večeras u gostima Igokeu sa 74:67 (15:15, 19:23, 22:7, 18:22) u 16. kolu ABA lige.

Crno-bijeli su se na gostovanju prilično namučili protiv Igokee, koja je tokom većeg dijela meča pružala jak otpor. Ipak, domaćin u trećoj dionici nije uspio da pruži dostojan otpor, crno-bijeli su serijom 20:7 došli do potpunog preokreta.

Partizan je stečenu prednost uspio da sačuva, iako je Igoeka u posljednjoj dionici u jednom trenutku uspjela da dođe do izjednačenja, ali ne i preokreta.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Novica Veličković sa 25 poena, dok je Najdžel Vilijasm Gos dodao 16. S druge strane, u ekipi Igokee istakao se Marko Ljubičić sa 14, a dva manje ubacio je Vuk Radivojević.

Partizan je peti sa po osam pobjeda i osam poraza, dok je Igokea osma sa šest trijumfa i 10 poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније