Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

B.V.

17. 01. 2018. 10:10 >> 11:06

EUROKUP

"Plavi" protiv Trenta

Košarkaši Budućnost Volija dočekaće večeras italijanski Trento u trećem kolu druge faze Eurokupa.

"Plavi" su u prvom kolu poraženi od Lokomotive na svom terenu dok su u drugom kolu slavili protiv Cedevite u gostima, pa večerašnji duel može biti ključan za plasman u četvrtfinale takmičenja.

Šef stručnog štaba, Aleksandar Džikić kazao je da je Trento tipičan predstavnik "small ball" košarke.

"Postižu poene na puno načina: iz kontre kao rezultat agresivne odbrane, nakon ofanzivnog skoka, izolacijom igrača sa spoljnih pozicija i sa kratkog kornera, plus su i veoma pouzdani šuteri za tri poena. Miksaju postave, mijenjaju sistem odbrane – od jedan na jedan do preuzimanja ili zone. Svjesni smo njihovog kvaliteta, znamo šta žele, naš posao je da to iskontrolišemo. Veoma je važno da pariramo njihovoj energiji, i da budemo strpljivi kada počnu da preuzimaju u odbrani”, kazao je Džikić.

Plej Nikola Ivanović naveo je da je Trento dinamičan, atletski tim sa puno igrača koji mogu da pokriju različite pozicije.

"Takmičari su, nikad ne odustaju. Mi moramo da pronađemo naš ritam, a navijači bi mogli dosta da nam pomognu”, zaključio je Ivanović.

Utakmica će početi u 19:30 sati, a karte po cijeni od dva eura se mogu kupiti do početka meča.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније