Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

18. 01. 2018. 18:03   >>  17:56

STIGAO U PODGORICU

Doelman: Spreman sam 100 odsto

Novi igrač Budućnost Volija Džastin Doelman, stigao je u Podgoricu. Amerikanac je poručio da je 100 odsto spreman i da će to pokazati na terenu.

Američki centar je došao kao slobodan igrač.

"Srećan sam što ću se vratiti na teren. Nije me bilo dugo, ali 100 odsto sam spreman i pokazaću to. Zadovoljan sam što sam ovdje i spreman sam da pomognem timu. Budućnost ima reputaciju u Evropi, nadam se da će nastaviti da raste. Evrokup je važno takmičenje, znam da ekipa stoji dobro u ovom trenutku. Nadam se da možemo da idemo daleko, ali najvažnije je da se razmišlja o prvoj narednoj utakmici", rekao je Doelman.

On je rođen u Ohaju, studirao je na univerzitetu Ksavijer, a nakon neuspjelog drafta za NBA ligu 2007. je stigao u Evropu. Prvo je igrao u Francuskoj za Šole, Besanson i Orlean, a 2010. je stigao u Španiju.

Nastupao je za Alikante i Manresu, a od 2012. do 2014. u dresu Valensije imao je prosjek od 15,3 poena i 4,5 skokova, a 2014. godine je proglašen za najboljeg igrača španske lige. Te godine je pojačao Barselonu, gdje je za dvije sezone prosječno bilježio 11,7 poena i 4,8 skokova po utakmici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније