Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

18. 01. 2018. 22:11   >>  21:37

EVROLIGA

Treći uzastopni poraz Zvezde

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u Tel Avivu od ekipe Makabija sa 89:75 (23:16, 24:13, 17:23, 25:23) u utakmici 19. kola Evrolige.

Crveno-bijelima je ovo bio treći uzastopni poraz u Evroligi, a ukupno 12, dok Makabi sada ima skor od deset pobjeda i devet poraza.

Izraelski tim je do pobjede vodio Pjer Džekson sa 22 poena, Aleks Tajus je dodao 15, a Diandre Kejn 14.

Najefikasniji u Zvezdi bio je Milko Bjelica sa 13 poena, Tejlor Ročesti i Matijas Lesor su postigli po deset, a Nemanja Dangubić devet poena.

Makabi je od početka utakmice imao prednost, da bi na početku druge četvrtine stigao i do plus 10 (28:18). Da stvari budu još gore po crveno-bijele, u tim momentima povrijedio se Džejms Feldin i više se nije vraćao na teren.

Domaća ekipa je sjajnom serijom u finišu četvrtine stigla do maksimalnih 18 poena prednosti (47:29).

Ta prednost je na startu drugog poluvremena iznosila i 21 poen, ali je onda uslijedila mnogo bolja igra beogradskog tima i serija od 10:0 (50:39).

Izabranici Dušana Alimpijevića su, nakon trojke Davidovca, prišli i na sedam poena zaostatka, ali su nakon toga propustili nekoliko prilika da se i potpuno vrate u meč.

Na posljednji odmor otišlo se sa 12 poena prednosti za Makabi, a domaći tim je do kraja kontrolisao igru i čuvao prednost.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније