Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

19. 01. 2018. 10:13 >> 09:40

NBA LIGA

Kavsima triler u Klivlendu, Embid srušio Boston

Filadelfija je pobijedila Boston sa 89:80 i ostvarila šesti trijumf u posljednjih sedam utakmica.

Sikserse je predvodio Džoel Embid sa 26 poena, 16 skokova i šest asistencija. Dario Šarić postigao je 16 poena uz šest skokova, a Ti Džej Mekonel 15 poena.

Kajri Irving nije igrao za Boston zbog bolova u lijevom ramenu, a najefikasniji u toj ekipi bili su Al Horford i Markus Moris sa po 14 poena.

Seltiksi su izgubili drugu uzastopnu utakmicu, poslije serije od sedam pobjeda.

Klivlend je pobijedio Orlando sa 104:103. Ajzea Tomas bio je najefikasniji u pobjedničkom timu sa 21 poenom, a 11 sekundi prije kraja ubacio je dva slobodna bacanja. 

Lebron Džejms u pobijedi je učestvovao sa 16 poena, pet skokova i šest asistencija, a Kevin Lav sa 12 poena i 11 skokova. 

U timu Orlanda, koji je izgubio 17. put u posljednjih 19 utakmica, Elfrid Pejton bio je najefikasniji sa 19 poena, a Aron Gordon dodao je 17 poena i 11 skokova.

Portland je pobijedio Indijanu sa 100:86 i ostvario peti uzastopni trijumf na domaćem terenu. Demjan Lilard predvodio je Portland sa 26 poena, pet skokova i osam asistencija, dok je dobru partiju prikazao i Jusuf Nurkić koji je ostvario "dabl dabl" učinak od 19 poena i 17 skokova. 

Si Džej Mekalum dodao je 16, a Šabaz Nejpijer 13 poena za Portland, koji je pobijedio Indijanu deveti put uzastopno na svom terenu. 

U timu Indijane najefikasniji su bili Viktor Oladipo i Daren Kolison sa po 23 poena. Drugi najbolji strijelac Pejsersa Majl Tarner propustio je petu uzastopnu utakmicu zbog povrede desnog lakta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније