Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R. [ Beta ]

20. 01. 2018. 10:42   >>  10:09

NBA

Finiks bolji od Denvera

Košarkaši Finiksa pobijedili su u noći između petka i subote ekipu Denvera sa 108:100 u NBA ligi.

Finiks su do pobjede na gostujućem terenu vodili Devin Buker i Ti Džej Voren sa 30, odnosno 25 postignutih poena, dok su Džoš Džekson i Isaija Kanan sa klupe dodali po 16.

U redovima Denvera najefikasniji je bio Džamal Marej sa 30 poena, a istakao se i Jokić koji je upisao još jedan "dabl-dabl". On je postigao 14 poena i upisao 17 skokova i pet asistencija za 35 minuta na parketu.

Dobru partiju je prošle noći pružio i Bogdan Bogdanović u porazu Sakramenta od Memfisa sa 106:88.

Bogdanović je za 29 minuta u igri upisao 15 poena, četiri skoka, tri asistencija i jednu ukradenu loptu. Poen više od srpskog reprezentativca postigao je Dearon Foks.

Najefikasniji u Memfisu, koji je upisao treću uzastopnu pobjedu, bio je Dilon Bruks sa 22 poena.

Košarkaši Vašingtona pobijedili su Detroit sa 122:112.

Bredli Bil i Keli Ubre su postigli po 26 poena za pobjednički tim, dok je na drugoj strani najbolji bio Tobajas Haris sa 17 poena.

Košarkaši Toronta su slavili protiv San Antonija sa 86:83, Bruklin je bio bolji od Majamija sa 101:95, dok su Los Anđeles Lejkersi pobijedili Indijanu sa 99:86.

U posljednjem meču odigranom u noći između petka i subote Njujork je pobijedio Jutu sa 117:115.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније