Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R. [ Beta ]

21. 01. 2018. 09:20 >> 08:56

NBA

Hjuston prekinuo niz Voriorsa u gostima

Košarkaši Hjustona pobijedili su noćas Golden Stejt sa 116:108 i prekinuli niz Voriorsa od 14 pobjeda na gostujućim terenima u NBA ligi.

Kris Pol predvodio je Roketse sa 33 poena, 11 skokova, sedam asistencija i tri blokade, a dobru partiju prikazao je i Džejms Harden, koji je postigao 22 poena uz osam asistencija. Klint Kapela dodao je 18 poena, pet skokova i četiri blokade.

Aktuelni šampion Golden Stejt izgubio je na gostovanju prvi put od 22. novembra, a prije ovog poraza, vezao je sedam pobjeda u Hjustonu. Najefikasniji u ekipi Golden Stejta bio je Kevin Durent sa 26 poena, sedam skokova i pet asistencija, Drejmond Grin postigao je 21 poen, uz sedam skokova i šest asistencija, a Stefen Kari 19 poena uz osam asistencija.

Minesota je pobijedila Toronto sa 115:109 i prekinula niz od dva poraza. Endru Vigins postigao je 29 poena za Minesotu, a Karl Entoni Tauns 22 poena, sve u drugom poluvremenu. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica igrao je 26 minuta i postigao je osam poena, uz šest skokova i dvije ukradene lopte.

Toronto je predvodio Kajl Lori sa 40 poena.

Juta je pobijedila Los Anđeles Kliperse sa 125:123 i prekinula njihov niz od šest pobjeda. Donovan Mičel bio je najefikasniji u pobjedničkom timu sa 23 poena, Džo Ingls postigao je 21 poen, a Derik Fejvors 14 poena i 12 skokova.

Lu Vilijams bio je najefikasniji u ekipi iz Los Anđelesa sa 31 poenom, 10 ukradenih lopti i sedam asistencija. Blejk Grifin dodao je 25 poena i osam skokova. Srpski košarkaš Miloš Teodosić igrao je 31 minut, postigao je osam poena, uz dva skoka i četiri asistencije.

Oklahoma je pobijedila Kilvlend sa 148:124 i ostvarila četvrtu uzastopnu pobjedu. Pol Džordž predvodio je Tander sa 38 poena i sedam skokova, Karmelo Entoni postigao je 29 poena i 10 skokova, Stiven Adams 25 poena i 10 skokova, a Rasel Vestbruk 29 poena, 20 asistencija i devet skokova.

Klivlend je izgubio 10. put u posljednjih 14 utakmica. U centru pažnje bio je Lebron Džejms koji je pokušavao da dođe do 30.000 poena u karijeri, ali mu je za to dostignuće nedostajalo sedam, pošto je utakmicu završio sa 18 poena. Narednu priliku imaće protiv San Antonija u utorak.

Najefikasniji u ekipi Klivlenda bio je Ajzea Tomas sa 24 poena, dok je Dže Krauder dodao 17.

Filadelfija je pobijedila Milvoki sa 116:94 i ostvarila sedmu pobjedu u posljednjih osam utakmica. Džoel Embid predvodio je ekipu do pobjede sa 29 poena i devet skokova, dok je Ben Simons postigao 16 poena, uz osam skokova i devet asistencija.

Kris Midlton ostvario je "tripl dabl" učinak u ekipi Milvokija sa 23 poena, 14 skokova i 10 asistencija.

Nju Orelans je pobijedio Memfis sa 111:104, a Čikago je pobijedio Atlantu sa 113:97 i ostvario četvrti trijumf u posljednjih pet utakmica. Portland je pobijedio Dalas sa 117:108, dok je Majami bio bolji od Šarlota sa 106:105.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније