Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

13. 07. 2013. 16:54 >> 16:54

EP(DO 20 GODINA)

Prvi poraz Crne Gore

Mlada košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je danas od Turske 84:71 (24:16, 25:10, 19:22 i 16:23), u utakmici posljednjeg, petog kola B grupe Evropskog prvenstva u Talinu.

Crnogorski košarkaši su, nakon tri ubjedljiva trijumfa, doživjeli prvi poraz i takmičenje u grupi završili na drugom mjestu.

Turska je, sa istim učinkom, plasman u drugu rundu izborila kao prvoplasirana.

Pobjednik duela odlučen je u drugoj četvrtini, nakon koje je Turska stekla prednost od 23 poena (49:26).

Razlika je iznosila i 26 poena (55:49) u 23. minutu.

Najefikasniji u crnogorskoj selekciji bio je Vukota Pavić sa 25, Marko Mugoša je ubacio 15, Milija Miković 11, a poen manje Miloš Latković.

U turskoj selekciji najbolji je bio Tajfun Erulku sa 21 košem.

Sjutra je na šampionatu slobodan dan, a Crna Gora će u ponedjeljak, na startu novoformirane E grupe, igrati sa Litvanijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније