Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Sport klub [ Objavio: O.Z. ]

07. 02. 2018. 10:07   >>  10:23

POKIDAO LIGAMENTE

Povreda Porzingisa, završio sezonu

Centar Njujork Niksa Kristaps Porzingis pokidao je prednji ukršteni ligament koljena tokom utakmice sa Milvoki Baksima u noći između utorka i srijede.

Porzingis je zakucao preko zvijezde Baksa Janisa Adetokunba i čini se da je iskrenuo članak lijeve noge pri doskoku. Dok je ležao na terenu držao se za koljeno i udarao pesnicom o parket, prenosi Sport klub.

Letonskom košarkašu je bila potrebna pomoć da napusti teren “Medison Skver Gardena” i ode do svlačionice, a potom i na detaljne ljekarske preglede. Pošto je Porzingis napustio teren, prvi čovjek Niksa Stiv Mils i generalni direktor Skot Peri napustili su svoja mjesta.

Niksi su nekoliko sati poslije utakmice objavili da je Porzingis pokidao ligament koljena, što znači da je sezona za njega završena. Kod takvih povreda, oporavak traje između šest i devet mjeseci.

Porzingis je ove sezone najbolji strijelac Niksa i prosječno bilježi 22,9 poena po utakmici. Po prosjeku od 2,4 blokade po utakmice vodećoj je u cijeloj ligi.

Od početka ove sezone, letonski košarkaš je zbog problema sa povredama propustio sedam utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније