Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

08. 02. 2018. 08:59 >> 08:59

UZ ZVUK SIRENE

Džejms pogodio za pobjedu Kavsa

Košarkaši Klivlenda pobijedili su u noći između srijede i četvrtka na svom terenu ekipu Minesote sa 140:138 poslije produžetka, a junak pobjede bio je Lebron Džejms.

Džejms je 45 sekundi prije kraja regularnog dijela utakmice pogodio za tri poena i donio svojoj ekipi produžetak, da bi potom odigrao glavnu ulogu i u nastavku.

Minesota je krenula u napad pri rezultatu 138:138, ali je Džejms blokirao šut Džimija Batlera 1,3 sekunde prije kraja. Do kraja je ostala samo sekunda i kada je izgledalo da će igrati još jedan produžetak, Džejms je prihvatio loptu iz auta, okrenuo se i pogodio uz zvuk sirene za veliko slavlje domaćih navijača.

Džejms je utakmicu završio sa 37 poena, 15 asistencija i 10 skokova za 48 minuta na terenu, najbolje ga je pratio Džej Ar Smit sa 20 poena, dok je Ajzea Tomas dodao 13.

U redovima Minesote najbolji je bio Batler sa 35 poena, dok je Karl Entoni Tauns postigao pet manje.

Košarkaši Hjustona su u gostima slavili protiv Majamija sa 109:101.

Hjuston je do šeste uzastopne pobjede, a desete u posljednjih 11 utakmica, vodio Džejms Harden sa 41 poenom. To je bila osma utakmica ove sezone na kojoj je Harden postigao više od 40 poena. Kris Pol je dodao 24 poena i po sedam skokova i asistencija.

Na drugoj strani, istakli su se Goran Dragić i Džoš Ričardson sa po 30 poena. Majamiju je ovo bio peti uzastopni poraz, što je najduži niz bez pobjede te ekipe ove sezone.

Košarkaši San Antonija su u gostima pobijedili Finiks sa ubjedljivih 129:81, petu uzastopnu pobjedu upisao je Detroit koji je bio bolji od Bruklina sa 115:106, dok je do sedmog trijumfa u nizu stigla Juta pobijedivši Memfis sa 92:88.

Utakmica između Indijane i Nju Orleansa nije odigrana zbog prokišnjavanja krova Smuti king centra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније