Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

09. 02. 2018. 14:59 >> 15:07
1

KVALIFIKACIJE ZA SP

Slovenci bez Dončića u "Morači"

Selektor košarkaške reprezentacije Slovenije, Rade Trifunović, skratio je spisak igrača za meč sa Crnom Gorom, a na njemu se nije našao as Real Madrida i prva zvijeda "zmajčeka", Luka Dončić.

U timu evropskog šampiona za meč u Podgorici koji je na programu 23. februara, u okviru trećeg kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, nema ni Entonija Rendolfa i Zorana Dragića.

Na Trifunovićevom spisku se nalaze sljedeći igrači:

Jaka Blažič, Vlatko Čančar, Žiga Dimec, Gregor Hrovat, Miha Lapornik, Blaž Mahkovič, Klemen Prepelič, Matic Rebec, Luka Rupnik, Žan Mark Sisko, Gašper Vidmar, Saša Zagorac, Edo Murić i Luka Vončina.

"Za drugi kvalifikacioni ciklus odabrali smo četrnaest košarkaša sa kojima ćemo igrati protiv Crne Gore i Bjelorusije. Igračima iz prvog ciklusa pridružili su se Edo Murić i Luka Vončina", kazao je selektor Trifunović.

Slovenija je kao i Crna Gora u prva dva kola ostvarila polovičan učinak. Savladala je Bjelorusiju na svom terenu, a izgubila od Španije u gostima.

"Ovog puta smo posebnu pažnju posvetili našim navijačima, za koje smo obezbijedili slovenački sektor za meč u Podgorici", kazao je dirktro slovenačke reprezentacije Matej Likar.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније