Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: F.R. [ Beta ]

10. 02. 2018. 09:55   >>  09:55

NBA LIGA

Trijumfi Hjustona, Portlanda, Čikaga...

Košarkaši Hjustona pobijedili su noćas Denver sa 130:104 i ostvarili sedmu uzastopnu pobjedu u NBA ligi, a trijumfovali su i košarkaši Portlanda protiv Sakramenta, dok je Čikago pobijedio Minesotu.

                               

Hjuston su predvodili Džejms Harden sa 28 poena, sedam skokova i 11 asistencija i Klint Kapela sa 23 poena i 25 skokova. Roketsi, koji su pobijedili 11. put u posljednjih 12 utakmica, su u većem dijelu meča imali dvocifrenu prednost, Harden nije igrao u trećoj četvrtini, a Kapela i ostali starteri su iz igre izašli devet minuta prije kraja.

Denver je prekinuo niz od tri pobjede, a najefikasniji u toj ekipi bio je Trej Lajls sa 24 poena, sedam skokova i četiri asistencije.

Košarkaši Portlanda pobijedili su Sakramento sa 118:100 predvođeni Demjanom Lilardom, koji je postigao 50 poena, od kojih 22 u trećoj četvrtini. On je postigao osam "trojki" i svih 10 poena sa linije za slobodna bacanja, a nije igrao u posljednjoj dionici.

Lilard je imao i šest asistencija i tri ukradene lopte, a poslije Hardena i Si Džej Mekaluma postao je jedini igrač Hjustona ove sezone koji je u tri četvrtine postigao 50 poena.

U ekipi Sakramenta Vili Kouli Stajn bio je najefikasniji sa 19 poena i šest skokova a Zek Rendolf dodao je 17 poena i devet skokova. 

                                 

Čikago je pobijedio Minesotu sa 114:113 i prekinuo niz od sedam poraza. Zek Levin je sa 38 poena predvodio Bulse protiv svog bivšeg tima, Robin Lopez postigao je 19, a Džerian Grant 14 poena, 11 asistencija i osam skokova.

Najefikasniji u ekipi Minesote bio je Džimi Batler sa 38 poena, Endru Vigins postigao je 18, a Karl Entoni Tauns 14 poena i 10 skokova. 

Klivlend je pobijedio Atlantu sa 123:107, predvođen Kajlom Korverom koji je postigao 30 poena i Lebronom Džejmsom, koji je ostvario "tripl dabl" učinak od 22 poena, 17 asistencija i 12 skokova.

U ekipi iz Atlante Kajl Korver je bio najefikasniji sa 25 poena.

Los Anđeles Klipersi pobijedili su Detroit sa 108:95. Kliperse je predvodio Lu Vilijams sa 26 poena, dok su po 16 postigli Danilo Galinari i Ostin Rivers. 

                                

Dosadašnji košarkaš Klipersa Blejk Grifin postigao je 19 poena, osam skokova i šest asistencija za Detroit, ali je pretrpio prvi poraz sa svojim novim timom, poslije četiri vezane pobjede otkako je došao u Los Anđeles.

Majami je pobijedio Milvoki sa 91:85 i prekinuo niz od pet poraza, Indijana je pobijedila Boston sa 97:91, Filadelfija je bila bolja od Nju Orleansa sa 100:82, dok je Juta pobijedila Šarlot sa 106:94 i ostvarila osmu uzastopnu pobjedu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније