Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 02. 2018. 22:32 >> 22:46

"TREBA IZVUĆI POUKU"

Dubljević: Igrale smo bez glave

Košarkašice Crne Gore porazom od Slovačke 73:72 zakomplikovale su sebi put na Eurobasket, a kapitenka Jelena Dubljević je istakla da je ekipa "veći dio meča igrala bez glave".

"Slovačka je više željela pobjedu od nas. Odigrale smo sjajnu prvu četvrtinu, radile što smo se dogovorile, a u ostale tri smo jurile rivalke. U posljednja dva-tri minuta smo se vratile na želju, ali smo većinu utakmice igrale bez glave. Možemo da se uhvatimo na milion faktora, povreda i drugih, ali to nećemo raditi ako smo ozbiljne osobe. Porazi su nekada i dobri, jer se iz njih može izvući dosta pouka", rekla je Dubljević.

Dubljević je poručila da kada ekipa ispoštuje dogovor, onda može da pobijedi svakoga.

"Možemo da dobijemo ovu Slovačku u gostima 15 razlike. Sve zavisi od nas, ne smijemo da odustanemo od naše igre i onoga što se dogovorimo. Kada to radimo, nemamo nikakvih problema, čim odustanemo desi se što se desilo".

Selektor Roberto Injiges je poručio da je katastrofalna druga četvrtina odvela njegov tim u poraz...

"To je košarka. Mogli smo da dobijemo utakmicu sa dva koša ispod obruča, ali smo promašili i napravili veliku grešku i dozvolili im lak šut za tri poena. Nijesmo izgubili utakmicu u posljednjem minutu. Jesmo se vratili, ali smo morali da igramo bolje, posebno u 2. četvrtini, koja je bila užasna. Dali smo šansu protivniku da preokrene i od tog trenutka je vjerovao u pobjedu. Sada moramo da pobijedimo Island, ta utakmica je veoma važna", rekao je španski stručnjak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније