Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ kkbudućnost.me ]

11. 02. 2018. 20:37 >> 20:38

STOTKA U "MORAČI"

Budućnost rutinski savladala MZT

Budućnost Voli je lako izašla na kraj sa ekipom MZT Skoplje 104:62, u utakmici 20. kola ABA lige

Bez velikih problema, uz malo odmora za igrače koji su iznijeli dosadašnji dio sezone Budućnost Voli je stigla do novog trijumfa u Aba ligi - u Morači je razbijen fenjeraš regionalnog takmičenja.

Razlika u klasi bila je očigledna od samog starta, plavi su dominirali tokom svih 40 minuta a zapaženu minutažu dobio je i talenat Bogdan Bojić.

Najefikasniji u našem timu bili su Danilo Nikolić sa 21 poenom, Džastin Dolmen koji polako ulazi u pravi ritam postigao je 14.

Budućnost narednu utakmicu u ABA ligi igra 4.marta u Beogradu protiv Partizana. Prije toga, narednog vikenda "plavi" će braniti trofej Kupa Crne Gore na domaćem terenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније