Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 02. 2018. 21:59   >>  23:04

"VELIKA POBJEDA"

Šehović: Odlučila je jedna lopta

Kapiten košarkaša Budućnost Volija Suad Šehović istakao je da je finale odlučila jedna lopta.

Budućnost je u dramatičnom finalu Kupa Crne Gore porazila Mornar 87:83.

"Jedna lopta je odlučivala, odličan meć. Drago mi je što je bilo tako i, naravno. što smo mi slavili. U finišu smo uspjeli da zatvorimo reket, iako smo igrali sa niskom petorkom, zbog problema koji su naši centri imali sa faulovima. Možda je i to presudilo. Ovo je velika pobjeda, lijep uvod za crnogorsku ligu, ali i za ono što slijedi prije toga - polufinale ABA lige i Evrokup", kazao je Šehović.

Nemanja Gordić je trojkom u finišu trasirao put ka pobjedi "plavima"...

"Sjajna utakmica, lijepo je vidjeti i da je bilo dosta navijača. Uspjeli smo na kraju da slavimo protiv odličnog tima. Mornar je pokazao kvalitet, riječ je o sastavu koji igra sa mnogo samopouzdanja, ali pobjeda nad njima govori i o tome kakva smo mi ekipa. Slavićemo ovu pobjedu i trofej, ali se brzo okrećemo narednim obavezama. Čeka nas napran ritam i mnogo teških utakmica u odlučujućem dijelu sezone", kazao je Gordić za RTCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније