Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavila: M.L.B. [ Mina ]

18. 02. 2018. 10:01   >>  09:59

OI STAR

Mičel najbolji u zakucavanju, Buker u trojkama

Košarkaš Jute, Donovan Mičel pobjednik je takmičenja u zakucavanju, dok je šuter Finiksa, Devin Bukeru bio najbolji u šutiranju trojki na tradicionalnom Ol star vikendu NBA lige u Los Anđelesu.

Mičel je u finalu za samo poen pobijedio Lerija Nensa juniora, čiji je otac trijumfovao na prvom takmičenju u zakucavanju 1984. godine.

Ruki Jute je finalni duel dobio kopiraju pobjedničko zakucavanje Vinsa Kartera iz 2000. godine.

Buker je u šutiranju trojki pobijedio šampiona 2016. godine, Kleja Tompsona sa 28 od mogućih 34 poena i postavio novi rekord Ol Star vikenda.

Košarkaš Bruklina, Spenser Dinvidi pobijedio je u jednom od najatraktivnijih takmičenja Ol Star vikenda, Skills challenge.

U finalu je bio bolji od Laurija Markanena iz Čikaga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније