Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 07. 2013. 09:42 >> 13:31

NBA

Hauard: Nijesam otišao zbog Brajanta

Novi centar Hjustona Dvajt Hauard kazao je da razlog napuštanja Los Anđeles „Lejkersa“ nije u Kobiju Brajantu i pored nesuglasica koje su imali.

Hauard je istakao da nesuglasice koje je imao sa Brajantom, nijesu uticale na prelazak u Hjuston.

„Veoma je teško igrati sa Brajantom, ali to nije imalo uticaja na moju odluku da se preselim. Nas dvojica smo imali nesuglasice, ali i periode kada smo se slagali. Svi znaju da Kobi voli da poentira, nekada bismo se svađali oko toga ko će dobiti loptu, to se dešava“, rekao je Hauard.

„Ali ne krivim njega, ja sam dozvolio da se te situacije dešavaju. Mogao sam da dobijem te lopte i da uradim šta hoću jer sam sposoban za to“, dodao je novi centar Rokitsa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније