Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 07. 2013. 13:52 >> 14:08

KANDIDAT ZA DRES

Tajris Rajs sa "crvenima" na Zlatiboru

Igrač Makabi Tel Aviva Tajris Rajs doputovao je jutros u Podgoricu, kako bi se priključio pripremama naše reprezentacije na Zlatiboru.

Bivši igrač Bajerna, 26-godišnji bek, pristao je da obuče dres Crne Gore, poslije spekulacija da od dogovora neće biti ništa.

Očekuje se da će dana biti završeni ljekarski pregledi, tako da će se najvjerovatnije sjutra pridružiti reprezentaciji na Zlatiboru.

Plejmeker visine 185 centimetara, protekle sezone nosio je dres Bajern Minhena, gdje je u 40 mečeva bio najbolji igrač i strijelac, uz prosječan učinak od 15,8 poena uz 1,9 skokova i 4,4 asistencije.

Rajs je studirao na Boston univerzitetu, a od 2009. nosio je dresove evropskih timova Panioniosa, Artland Dragonsa, Lieutovos Ritasa i Bajerna, a 11. jula potpisao je dvogodišnji ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva.

Prema pravilima Evropskog prvensvta, može igrati samo jedan naturalizovani igrač, tako da će Pavićević morati birati između Tejlora Ročestija i Rajsa.

Pogledajte o kakvom igraču je riječ:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније