Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 07. 2013. 18:12 >> 18:12

TRANSFER

Dorsi pojačao Barselonu

Košarkaški klub Barselona biće znatno jača na centarskoj poziciji naredne sezone, jer je u Katalaloniju stigao Amerikanac Džoi Dorsi.

Amerikanac je u prethodnoj sezoni nastupao za turski Gaziantep.

Radi se o jako kvalitetnom centru koji iza sebe ima iskustvo igranja u NBA timovima kao što su Sakramento Kingsi i Toronto Raptorsi, ali i u evropskim ekipama.

U Evropi je Dorsi branio boje Olimpijakosa i Kahe Laboral pa nema sumnje da će Barselona imati jaču centarsku liniju sa Amerikancem u postavi.

Dorsi je prije dve godine bio jedan od najzaslužnijih za Olimpijakosovu titulu prvaka Evrope, a prošle godine je za turski Gazijantep imao prosjek od 15,7 poena i 12,5 skokova. Visok je 203 cm i ima 29 godina.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније