Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 07. 2013. 19:16 >> 19:17

OD IDUĆE SEZONE

Rakočević sportski direktor Zvezde?

Sa parketa na mjesto sportskog direktora Crvene zvezde. Tako je odlučeno poslije razgovora Igora Rakočevića, stručnog štaba i uprave “crveno-bijelih“. Iskusni košarkaš neće više biti igrač Zvezde, već je imenovan za sportskog direktora i ostaje da se vidi kada će početi da radi.

Moguće je da se to desi već u avgustu ili na kraju predstojeće sezone, a odluku će donijeti sam Rakočević. Nije isključeno da zaigra i za neki drugi klub.

“Ugovor mi je važio još godinu dana i želio sam da igram, ali je onda uslijedio ovaj predlog. Smatram da su razlozi opravdani, da uprava želi da podmladi tim, da sam bio povrijeđen, da imam 35 godina... Nije mi bilo lako, ali je meni Zvezda najvažnija i zbog toga sam spreman na svaku žrtvu. Važno je da se zna i da nema loših emocija“,  kazao je Rakočević.

Njegov dres sa brojem osam biće povučen.

“Prošle sezone smo ostvarili najbolji rezultat i tim putem treba da nastavimo. Želimo da u predstojećoj sezoni obezbijedimo plasman u Evroligu i osvojimo barem jedan ili dva trofeja. Bio sam hrabar da se vratim u Srbiju koja je specifična. Novak Đoković je najbolji srpski sportista svih vremena, ali i njega kritikuju poslije poraza. Zamislite kako je drugim sportistima. Prošlu sezonu sam odradio pošteno, nisam se štedio, ali nije lako igrati sa 35 godina na tri fronta. Važno je da je Zvezda povratila sjaj", objasnio je Rakočević koji će odmarati barem mjesec dana.

(sportal.rs)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније