Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 03. 2018. 21:01   >>  21:08 3

"PLAVI" NEMOĆNI

Budućnost eliminisana iz Evrokupa

Košarkaši Budućnost Volija eliminisani su u četvrtfinalu Evrokupa, pošto su i u revanšu poraženi od Darušafake u "Morači" 78:71. Turski tim je prvi međusobni duel u Istanbulu dobio 57:54.

Prvih tri i po minuta proteklo je u igri koš za koš, da bi "plavi" odjednom stali u napadu, što je turski tim kaznio i odlijepio se na plus devet 19:10.

Budućnost je na startu druge dionice prišla na 19:14 (Ivanović postigao četiri vezana poena), ali je Darušafaka brzo vratila devet poena prednosti.

U 12. minutu gosti su prvi put stekli dvocifrenu prednost (26:15), a ubrzo je bilo i plus 13 (35:22). Ta razlika je bila i na poluvremenu, pošto je Omzmirak pogodio trojku sa zvukom sirene (39:26).

Na startu nastavka dosuđena je nesportska lična Suadu Šehoviću, Bajgul je pogodio bacanje 31:43, a potom je Erik zakucao za najveću prednost 45:31.

Do kraja tog perioda igralo se koš za koš, pa je tim Dejvida Blata sačuvao 13 poena prednosti sa poluvremena 59:46.

Gosti su početkom posljednje četvrtine stigli do plus 18 (64:46) i već tada je pobjednik bio poznat.

Budućnost je do kraja ublažila poraz 78:71.

Turski tim do pobjede vodio je Skoti Vilbekin sa 22 poena.

U podgoričkom timu najbolji je bio Kajl Gibson sa 19, dok je Nikola Ivanović dodao 16 poena.

Naredni rival tuurskom timu biće bolji iz duela minhenskog Bajerna i Uniksa iz Kazanja. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније