Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R.

12. 03. 2018. 12:06   >>  12:03

VUČEVIĆ OCIJENIO

"Pronaći rješenje za kvalifikacione prozore"

Košarkaš Orlando Medžika Nikola Vučević ističe da je neophodno da FIBA i Evroliga pronađu rješenje za kvalifikacione prozore kako košarka ne bi ispaštala.

Crnogorski internacionalac u prosjeku ove sezone bilježi 17.3 poena, 9.1 skokova i 3.3 asistencije, što je bolji učinak nego prethodnih godina.

"Prošlog ljeta sam najviše radio na šutu za tri poena, to je nešto na u čemu su uprava kluba i trener željeli da budem bolji. To što sam igrao za reprezentaciju mi je pomoglo da vježbam trojke i kroz igru. Bila je to dobra stvar i za mene lično i za ekipu. Zrelost koju sada pokazujem u igri dolazi iz iskustva, stekne se kroz veliki broj utakmica, igru sa velikim igračima, učenje od njih... Sigurno mi je sve to pomoglo da lakše radim neke stvari na terenu", kazao je Vučević za Sportklub.rs.

Prošlog ljeta centar Orlanda je igrao za reprezentaciju Crne Gore na Eurobasketu, a zbog klupskih obaveza ga nema u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Međutim, to ne znači da ne prati situaciju.

"U kontaktu sam i sa Savezom i sa saigračima. To su mi bliski drugovi. Situacija je komplikovana i zbog toga ispašta košarka. Bilo bi dobro da se riješi, da publika uživa u dobroj košarci. Ovako je nezgodno, dosta jakih timova je oslabljeno i može da izgubi mogućnost da igra veliko prvenstvo. Mislim da to nikom ne odgovara", zaključio je Vučević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније