Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

12. 03. 2018. 20:34 >> 20:30

PUKLA STOTKA

Zvezda lako izašla na kraj sa Cibonom

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su večeras u Beogradu Cibonu sa 107:69 (24:14, 24:22, 34:17, 25:16), u utakmici posljednjeg 22. kola regularnog dijela takmičenja u ABA ligi.

Svi igrači Zvezde koji su igrali upisali su se među strijelce, a najefikasniji je bio Dilan Enis sa 21 poenom i pet skokova. Ognjen Dobrić postigao je 18 poena, Matijas Lesor 16 poena i sedam skokova, a Džejms Feldin dodao je 12 poena.

Najefikasniji u ekipi Cibone bio je Karlo Uljarević sa 13 poena, Domagoj Bošnjak postigao je 12, a Ivan Novačić 11 poena.

Zvezda je od početka preuzela kontrolu nad utakmicom, a pobjedu je obezbijedila u trećoj četvrtini u kojoj je postigla 34 poena i vodila je sa 82:53. Crveno-bijeli su ubacili 17 "trojki", od kojih je Enis postigao sedam iz sedam pokušaja.

Utakmica je bila bez većeg takmičarskog značaja pošto je Zvezda već obezbijedila prvo mjesto prije plej-of, u kome će u polufinalu igrati protiv četvrtoplasiranog Mornara iz Bara.

U drugom polufinalu igraju Budućnost i Cedevita. D

Polufinalne serije počinju 18. marta.

Zvezda je prva sa 19 pobjeda i tri poraza, a Cibona je sezonu završila na 11. mjestu skorom od sedam pobjeda i 15 poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније