Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

16. 03. 2018. 22:05 >> 02:38

EVROLIGA

De Kolo uz zvuk sirene za pobjedu CSKA u Istanbulu

Košarkaši CSKA pobijedili su večeras u gostima Fenerbahče sa 81:79 (25:23, 19:17, 10:18, 27:21) u utakmici 26. kola Evrolige.

CSKA je i dalje prvi na tabeli sa 21 pobjedom i pet poraza, dok je Fenerbahče treći sa skorom 18/8.

Košarkaši Fenerbahčea i CSKA odigrali su još jednu neizvjesnu utakmicu, a ruska ekipa se revanširala turskoj za poraz u Moskvi na isti način - košem u posljednjim sekundama.

Pobjedu moskovskoj ekipi večeras je donio Nando de Kolo košem uz zvuk sirene.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Andrej Voroncevič sa 17 poena, po 15 su ubacili Kori Higins i Kajl Hajns, dok je De Kolo meč završio sa 13 postignutih poena.

U ekipi Željka Obradovića najbolji je bio Nikolo Meli sa 18, Jan Veseli je dodao 13, a Bred Vonamejker 11 poena.

Ruska ekipa u narednom kolu dočekuje Olimpijakos, dok Fenerbahče dočekuje Makabi.

Košarkaši Panatinaikosa pobijedili su u gostima ekipu Malage sa 90:79 (18:24, 14:20, 26:16, 32:19) u posljednjoj utakmici kola. 

Panatinaikos je upisao 15. pobjedu, prvu poslije tri kola, i šesti je na tabeli. Malaga je na 11. mjestu sa skorom od 10 pobjeda i 16 poraza. 

Grčku ekipu je do važne pobjede u borbi za plej-of vodio Kej Si Rivers sa 24 poena, Džejms Gist je dodao 16, Nik Kalates 12, dok su po deset ubacili Majk Džejms, Kris Singlton i Lukas Lekavičijus. 

U poraženom timu najbolji je bio srpski košarkaš Nemanja Nedović sa 19 poena. On je uz to upisao sedam asistencija i četiri skoka. 

Panatinaikos u narednom kolu dočekuje Crvenu zvezdu, dok Malaga dočekuje Barselonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније