Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavila: J.B.Č. ]

19. 03. 2018. 09:11 >> 09:07

NBA LIGA

Poraz Minesote od "Rokitsa"

Minesota je poražena od Hjuston Rokitsa rezulatom (129:120).

Timbervulvsi nijesu imali rješenja za izuzetno raspoložene "Rakete" koje očigledno žele da sa trona skinu Golden Stejt. Hjuston je već poslije prve četvrtine imao +15, na poluvremenu je ta razlika iznosila više od 20 poena, pa Minesota nije imala način da se vrati.

Najbolji kod "Vukova" bio je Karl-Entoni Tauns sa 20 poena i 18 uhvaćenih lopti, dok je najefikasniji bio Džef Tig sa 23.

S druge strane, dominirao je Džejms Harden koji je zabilježio 34 poena (9-18 iz igre, 2-9 za tri, 14-14 penali), 12 asistencija i 4 skoka, a odlično ga je pratio Kris Pol koji je bio blizu tripl-dabla sa 18 poena, 8 skokova i 9 asistencija.

Ovim trijumfom Teksašani su se učvrstili na prvoj poziciji na Zapadu sa 56 pobjeda i 14 poraza, dok je Minesota osma sa skorom 40-31.

U drugoj utakmici noćašnjeg programa Portland je nastavio nevjerovatan niz i ostvario 13. uzastopnu pobjedu, ovoga puta nad Los Anđeles Klipersima – 122:109.

Ekipa Terija Stotsa treća je na tabeli Zapadne konferencije sa 44 pobjede i 26 poraza, dok su Klipersi deseti sa skorom 37-32 i slijedi im velika borba za plej-of. Glavni konkurenti biće im Denver Nagetsi koji imaju trijumf više, kao i pomenuta Minesota.

NBA – rezultati:
Toronto Reptors – Oklahoma Siti Tander 125:132
Nju Orleans Pelikans – Boston Seltiks 108:89
Minesota Timbervulvs – Hjuston Rokits 120:129
Los Anđeles Klipers – Portland Trejl Blejzers 109:122

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније