Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

19. 07. 2013. 17:42 >> 17:42

PARIRAJU MAJAMIJU

Netsi predstavili pojačanja

Nova pojačanja Netsa, Kevina Garnet, Pola Pirs i Džejson Teri, koji su stigli iz Boston Seltiksa predstavljena su u Bruklinu.

U želji da stvori tim koji će parirati Majami Hitu u Istočnoj konferenciji Netsi su u Boston poslali Krisa Hamfrisa, Maršona Bruksa i Kita Bogansa.

"Nažalost, morali smo da napustimo Seltikse. Jedan od najvećih razloga mog dolaska u Bruklin je to što ću igrati sa Deronom Vilijamsom i Džoom Džonsonom“, izjavio je Garnet.

Pol Pirs nije izgledao presrećno na predstavljanju, navodeći da je odluka da napusti Boston jedna od najtežih u životu.

"Teško je kad se nađete u situaciji kakva je mene zadesila. Poslije 15 godina u jednom klubu odlučio sam da pređem u drugi. Ipak, dolazak u ekipu koja ima šampionske ambicije donosi drugačiji oblik uzbuđenja“, rekao je Pirs.

Garnet će u Netsima nositi dres sa brojem dva, u znak sjećanja na njegovog nekadašnjeg saigrača koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći Maliku Siliju.

Pored trojice bivših košarkaša Bostona, član Netsa je postao i Rus Andrej Kirilenko.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније