Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

19. 07. 2013. 19:32 >> 19:32

PRIJATELJSKI TURNIR

B reprezentacija bolja od Makedonije

B reprezentacija Crne Gore ostvarila je pobjedu na startu turnira u kineskom gradu Kunšan - izabranici Igora Jovovića savladali su Makedoniju 82:77.

U duelu koji je odigran pred oko dvije hiljade gledalaca, naša reprezentacija pokazala je kvalitet protiv selekcije u čijem sastavu su bila i dva igrača koji su na širem spisku A tima za Evropsko prvenstvo u Sloveniji.

U ravnopravnom duelu u kojem su se ekipe smjenjivale u vođstvu, ''crveni'' su do pobjede došli zahvaljujući boljoj igri u posljednjih 10 minuta.

Najefikasniji u našoj selekciji bio je Aleksandar Radulović sa 13 poena, Nemanja Vranješ, Goran Martinić, Ivan Jelenić i Filip Barović postigli su po 12 poena, dok je Goran Gajović meč završio sa učinkom od 11 poena.

U poražeom timu najbolji je bio Vojdan Stojanovski sa 20 poena, Aleksandar Kostoski je upisao 13, a Damjan Stojanovski 12 poena.

Naša reprezentacija u drugom kolu turnira u Kunšanu u subotu (11.30 sati) će igrati protiv Islanda, a u drugom meču sastaće se Kina i Makedonija.

 (sajt KSCG)

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније