Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

03. 04. 2018. 12:27 >> 12:27

U MORNARU PONOSNI

Pavićević: Fantastična sezona

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević rekao je da je njegov klub imao fantastičnu sezonu i da je u punoj dvorani "Aleksandar Nikolić" protiv Crvene zvezde završio na najbolji mogući način.

"Dali smo maksimum. Rekao sam prije svega ovoga da je Zvezda favorit i da mi imamo jedan način da ih pobedimo, a oni nas 10. Da nam je neko ponudio kraj sezone u ovakvom ambijentu... Većina mojih igrača nije igrala u ovakvom Pioniru. Najlepši mogući način da se završi sezona", rekao je Pavićević poslije utakmice u Beogradu.

Zvezda je bila bolja od Mornara rezultatom 88:69 i sa 2:1 u pobjedama se plasirala u novo finale ABA lige, u kojoj brani trofej.

Protivnik će joj biti podgorička Budućnost, a Pavićević, koji je bivši trener Zvezde, želio je da izbjegne pitanje o prognozama.

"Nemojte da me pitate za prognozu u finalu. Dolazim iz Crne Gore, a i nijesam neki prognozer. Očekujem samo dobru seriju i kvalitetno finale", kazao je Pavićević.

On je čestitao svojim igračima na "fantastičnoj sezoni".

"Moramo da budemo ponosni na sve ovo što smo uradili. Ovaj plej-of je nama dodatni motiv da sljedeće sezone napravimo dodatni iskorak. Želimo i da Bar bude kosarkaski centar", rekao je Pavićević.

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević čestitao je Mornaru na dobroj sezoni.

"Čestitam i Mornaru na igrama u plejofu. Čini se da razlika nije nešto što je realna stavka. Imaju odličnu sezonu i zaistam im čestitam. Trener Pavićević je odradio sjajan posao sa ekipom. Došli smo na tri koraka do primarnog cilja i želim da pozovem sve da i u ponedeljak dočekamo Budućnost u ovakvoj atmosferi", rekao je Alimpijević.

Istakao je da je njegova ekipa imala ogromni pomoć s tribina.

"Moj glavni utisak je atmosfera u dvorani. Za većinu nas je ovo bila najbolja atmosfera od početka sezone. Susreli smo se sa energičnom i fanatičnom podrškom krcate dvorane. Mislim da smo imali konstantno ovaku podršku, rekao bih da bi i mlađi igrači i strani igrači izvlačili još više od sebe. Ne kažem da je to faktor koji treba da utiče na pristup. Veliko hvala. Sada se vidi zašto smo se borili za "domaći teren".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније