Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

09. 04. 2018. 22:15   >>  22:09 1

"ZASLUŽENA POBJEDA BUDUĆNOSTI"

Alimpijević: Ja sam krivac

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je poslije večerašnjeg poraza od Budućnosti da ne treba tražiti krivce u igračima, već da je isključivo on kriv.

"Nema krivaca među igračima i tu ih ne treba tražiti. Ja sam apsolutno kriv. Sjutra ćemo izgledati bolje", kazao je Alimpijević novinarima poslije utakmice.

Zvezda je večeras u punom nekadašnjem Pioniru izgubila od Buducnosti sa 76:80 u prvoj utakmici finalne serije plej-ofa ABA lige.

"Budućnost je danas zasluženo pobijedila. Odigrali su bolju partiju. Ova finalna serija igra se na tri pobjede. Mi moramo da uradimo sve što je do nas da odigramo na višem nivou sjutra i da onda u Podgorici uradimo ono što su oni tražili ovdje, a to je brejk", rekao je on.

Na konstataciju novinara da je njegova ekipa bila nervozna, Alimpijević je kazao da je to zbog važnosti meča.

"Nedopustivo je da odigramo ovako utakmicu, nedopustivo je da tri četvrtine završimo poenima uz zvuk sirene. U treću četvrtinu smo ušli nedopustivo, jer smo primili 26 poena...", dodao je on.

Zvezda je ove godine triput izgubila od Budućnosti u neizvjesnim završnicama, a Alimpijević je kazao da će sjutra pokušati "uspješno da završe posao".

"Moramo mnogo bolje, koncentrisanije, prečesto smo u ranim sekundama napada ulazili u neka preuzimanja... Vidjela se nervoza, mora nivo agresivnosti da bude na drugačiji način. Do samopouzdanja moramo da dođemo kroz odbranu", kazao je Alimpijević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније