Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

13. 04. 2018. 22:21 >> 22:25

ALIMPIJEVIĆ PORUČIO

Daćemo sve da dođemo do majstorice

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević kazao je da će njegov tim učiniti sve da dođe do majstorice. On je ocijenio da je utakmica odigrana u fenomenalonoj atmosferi.

"Svaki sportista uživa u ovakvoj atmosferi, navijačima svaka čast, nosili su svoj tim. Međutim, nije atmosfera presudila. Sjutra je novi dan, uradićemo sve da dobijemo meč i da na najteži mogući način dođemo do majstorice. Pokazali smo nekoliko puta da možemo da nađemo put, uradićemo to i sjutra i vjerujem da ćemo doći do meča odluke u Beogradu", kazao je Alimpijević.

On je istakao da su nijanse presudile u sva tri meča...

"Sve su utakmice na jednu loptu, da ne ulazim u detalje. Mi moramo da uradimo pravu stvar za sjutra - da preguramo ovu noć na najbolji mogući način i uđemo spremni da vratimo seriju u Beograd", rekao je trener Zvezde.

Trenera Zvezde je iznerviralo pitanje novinara iz Subotice da li je svjestan toga da svi žele da se prekine dominacija Zvezde u ABA ligi.

"Vi u Subotici mislte da svi više vole da Budućnost osvoji od Zvezde? Ja sam radio u Spartaku iz Subotice. Da li si ti svjestan iz koje zemlje dolaziš? Ovo nije pitanje života i smrti", rekao je Alimpijević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније