Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ rtcg.me/Beta ]

14. 04. 2018. 23:17 >> 01:54
1

"POBJEDA SVIH NAS"

MVP Gordić: Najbolji osjećaj u životu

Plejmejker Budućnosti Nemanja Gordić je MVP finalne serije. On je istakao da mu je osvajanje titule sa "plavima" najbolji osjećaj u životu.

"Ovo je najbolji osjećaj u životu. Ne znam što bih drugo rekao, zaista je fantastično. Ovo je velika pobjeda svih nas, pobjeda navijača, igrača, stručnog štaba.Dobili smo ove sezone po pet puta i Crvenu Zvezdu i Cedevitu i mislim da nema dileme da smo zasluženo stigli do trofeja”, rekao je Gordić.

Iako je proglašen za najkorisnijeg igrača finalne serije, nije želio sebe da ističe.

"Ovo je pobjeda svih nas, kluba, Podgorice, navijača, svima čestitam", poručio je Gordić.

Košarkaši Budućnosti osvojili su titulu u ABA ligi, pošto su večeras u Podgorici pobijedili Crvenu zvezdu sa 77:73 u četvrtoj utakmici finalne serije plej-ofa.

Odlučujuće poene na večerašnjem meču postigao je Nikola Ivanović.

"Ovaj grad i ovaj klub zaslužuju ovo. Cijele sezone igramo dobro, znali šta želimo i više nego zasluženo slavimo", rekao je Ivanović.

"Gordić je vukao sve vrijeme, igrao je nevjerovatno cijelu finalnu seriju. Meni je izuzetno drago što sam u odlučujućim trenucima uspio da postignem par vezanih poena što je na kraju i prelomilo", dodao je Ivanović.

Crnogorski šampion je slavio u finalu sa 3:1 u pobjedama, osvojio je svoj prvi trofej u regionalnom takmičenju i sljedeće sezone će igrati u Evroligi.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније