Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

15. 04. 2018. 00:15   >>  01:13 2

CILJ NIJE ISPUNJEN

Alimpijević: Zvezda nije mogla da osvoji titulu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević ocijenio je večeras da njegova ekipa nije mogla da osvoji titulu u ABA ligi ove sezone.

"Čestitam Budućnosti na pobjedi i na osvojenoj tituli. Nema tu nešto previše šta pametno da se kaže poslije ovakvih utakmica i ovakvih situacija. Neka ostane na čestitkama, a ja ću više pričati sjutra ili prekosjutra, kad za to bude vrijeme", rekao je Alimpijević na konferenciji za novinare.

"Primarni cilj je bio da Zvezda osvoji ABA ligu, mi to nijesmo uradili, svakako da želim da popričam sa klubom i o svojim stvarima i o svemu što klub očekuje dalje", dodao je on.

Košarkaši Budućnosti osvojili su titulu u ABA ligi, pošto su večeras u Podgorici pobijedili Crvenu zvezdu sa 77:73 u četvrtoj utakmici finalne serije plej-ofa.

Na pitanje da li je Zvezda većeras odigrala najbolju utakmicu u seriji, Alimpijević je odgovorio odrično.

"Nijesmo mi mogli da odigramo najbolje ni u jednoj utakmici. Mi smo titulu izgubili na prvoj utakmici u Beogradu. Naravno da će reći ljudi da je Budućnost dobila Zvezdu ove sezone pet puta, ali vidite, Tejlor Ročesti je šutnuo za cijelu finalnu seriju pet bacanja. Da budem precizniji - sedam, jer je dva šutnuo umesto Džejmsa Feldina. Saberite slobodna bacanja Budućnosti iz prve i druge utakmice ovdje u Podgorici i slobodna bacanja Zvezde. Saberite", rekao je Alimpijević.

"Moj lični utisak, a uvijek krećem od sebe, jeste da je moja odgovornost, ali moj drugi utisak poslije toga je da Crvena zvezda nije mogla da osvoji ovu titulu. To je moj utisak", zaključio je on.

Kapiten Zvezde Branko Lazić smatra da je njegova ekipa zaslužila da odigra i peti meč finalne serije.

"Imali smo dobru energiju. Ofanzivni skok nas je koštao pobjede i povratka u Beograd. Borili smo se do kraja ali je izostala sreća. Čestitam ekipi Budućnosti na tituli i sjajnoj sezoni. Zaslužili smo peti meč, ali nije bilo samo do nas, bilo je i do nekih drugih stvari", rekao je Lazić poslije meča.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније