Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 04. 2018. 07:16 >> 07:10
5

ČESTITKA JANOVIĆA

Titula zaslužena, CG zemlja košarke

Ministar sporta Nikola Janović, čestitao je košarkašima Budućnosti Voli, treneru Aleksandru Džikiću, stručnom štabu i rukovodstvu kluba, osvajanje šampionske titule regionalne ABA lige kojom, kako je podgorički klub na velika vrata i u još većem stilu, zasluženo ulazi u društvo evroligaša.

“Nošeni željom za osvajanjem trofeja, prvog u istoriji, uz nezapamćenu podršku navijača, dosanjali smo decenijski san kluba, glavnog grada i države, o šampionskom prstenu ABA lige. Zajedno sa košarkašicama Budućnosti, novim šampionkama WABA lige, još jednom ste potvrdili da je Crna Gora zemlja košarke, a Podgorica neprikosnovena prijestonica kraljice igara, koja je položila ispit u organizaciji spektakla, svojstvenog finalu regionalne lige”ˇ, navodi se u čestitki Janovića.

Ministar sporta, takođe je poručio da samo pravi šampioni, osim sa pobjedom, znaju dostojanstveno da se nose i sa porazom.

“Budućnost se borila, hrabro, igrala je srcem i snažno vjerovala. Onaj ko je poželio da odustane, izgubio je i prije nego što je počeo”- zaključio je Janović.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније