Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 04. 2018. 20:54 >> 01:09
10

DŽIKIĆ PORUČIO

"I ja i klub želimo da produžimo saradnju"

Trener Budućnosti Alekandar Džikić rekao je da postoji interesovanje i njega i kluba da se produži saradnja.

"Meni odgovara, takva sam ličnost, da ostavim trag tamo gdje radim. Ne samo rezultatski, već želim i da pomognem drugima da budu bolji. Kako sada stvari stoje, postoji interesovanje obje strane da se saradnja produži", rekao je Džikić gostujući u drugom Dnevniku Televizije Crne Gore.

On je istakao da su Zvezda i Cedevita na papiru bile bolje ekipe, ali da je teren nešto sasvim drugo...

"I Cedevita i Zvezda su bolje ekipe od nas, kada se gleda papir. Međutim, to ne mora da znači da će tako biti na terenu. Mi smo njih po pet puta pobijedili , a to nije slučajno. Imali smo tokom sezone problema sa povredama, ali smo izgurali sve. Htjeli smo da Evroliga dođe u Podgoricu i uspjeli smo", kazao je strateg "plavih".

Džikić je poručio da Evroliga zahtijeva da klub napravi pomake na svim nivoima...

"Zahtjevi Evrolige su to takvi da moraju da se naprave pomaci u organizaciji i logistici. Takođe, moraju da se naprave pomaci u kvalitetu igrača. Ne želimo da bude neravnopravnan protivnik. Optimista sam", kazao je Džikić.

Svi su u "plavom" taboru tokom cijele sezone disali kao jedan. Džikić kaže da je recept bio jednostavan...

"Vrlo je jednostavno - radimo puno, vjerujemo u to što radimo, ako se pokaže dobro ne mijenjaj, ako je manje dobro, pokušaj da ga  unaprijediš. Kad uspiješ, dobiješ na samopouzdanju i ideš dalje", kazao je Džikić.

 

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније